Didactic Premium este biblioteca virtuală a profesorilor din învăţământul preuniversitar, de la clasa pregătitoare până la liceu.

Ce secţiuni Didactic Premium vi se potrivesc?

Vă pregătiţi pentru examenul de titularizare

Noi avem ceea ce căutaţi de mult! Un Ghid practic de pedagogie, în care partea de teorie e însoţită de multe exemple de la clasă! Profesori cu multă experienţă la catedră vă împărtăşesc din trucurile lor. Indiferent de disciplina pe care o predaţi, ghidul de pedagogie vă va ajuta la pregătirea pentru examen, dar şi la pregătirea lecţiei deschise.

Pentru dumneavoastră avem Ghidul practic de pedagogie!

 

Aveţi videoproiector şi laptop la clasă

Felicitări! În Didactic Premium aveţi sute de resurse educaţionale interactive în limba română, create special pentru orele de fizicăbiologiechimiegeografie sau pentru orele de ştiinţe, muzică, limba română de la primar. Noţiuni dificil de explicat sau vizualizat devin floare la ureche cu filmele, animaţiile, joculeţele sau simulările de fenomene din secţiunea Resurse educaţionale interactive. Acum puteţi folosi la maxim de investiţia făcută pentru dotarea clasei!

Dumneavoastră vi se potrivesc Resursele educaţionale interactive!

 

Doriţi să ţineţi ore liniştite, pentru copii mai atenţi, motivaţi, dornici să înveţe

Psihologii experţi în psihologia copilului vă oferă soluţii pentru a avea o relaţie bună cu elevii, pentru a le câştiga încrederea şi respectul, pentru a reacţiona corect când vă testează limitele. Puneţi întrebări şi veţi primi răspunsul specialistului.

Sfaturile şi recomandările psihologului vă aşteaptă în secţiunea Profesorul la clasă

 

Sunteţi profesor pentru învăţământul primar

... Şi vă întrebaţi cum să faceţi matematica “mai prietenoasă” şi mai simplu de înţeles pentru toţi elevii. Cursul modern de metodica predării matematicii în învăţământul primar are răspunsurile pe care le căutaţi: aflaţi cum să integraţi tehnologiile noi la clasă cu rezultate bune, sau cum facem matematica distractivă şi atractivă pentru elevi.

... Iar abordarea integrată v-a dat bătăi de cap tot anul? În cursul dedicat găsiţi metode de predare-învăţare integrate, dar şi exemple de evaluare integrată a competenţelor elevilor.

Am creat pentru dumneavoastră

Metodica predării matematicii în învăţământul primar

Abordarea integrată în învăţământul primar

 

Doriţi să publicaţi un articol original într-o revistă cu ISSN

Publicaţi articole în revista cu ISSN. Aveţi acces la formatul digital printabil.

Vedeţi Revista cadrelor didactice

 

Sunteţi organizator de evenimente

Promovaţi în comunitatea Didactic.ro evenimentele organizate în şcoala dvs. Generaţi diplome personalizate pentru participanţii la evenimente.

Vedeţi aplicaţia de diplome personalizate

 

Cu Didactic Premium fiecare găseşte o secţiune care i se potriveşte!

 

Dezabonare