Intuitext.roDidactic.ro

Sărbători fericite și un An nou mai bun!

Sărbători liniștite alături de familie și prieteni, tuturor colegilor noştri, colaboratorilor, părinţilor, elevilor şi întregii comunităţi Didactic!

Echipa Didactic.ro

Citeşte toată ştirea

Ştiri didactic.ro

Concurs: Meserii de altădată

Proiectul se adresează copiilor și tinerilor interesați de moştenirea culturală, istorică și artistică lăsată de înaintaşii noştri şi dornici de a învăţa cum se poate păstra şi pune în valoare patrimoniul - o comoară inestimabilă a unui popor.

Modificări la Legea Educației Naționale: liceul va dura în continuare 4 ani

Alte prevederi ale ordonanței de urgență adoptate în data de 23 decembrie privesc durata învățământului obligatoriu, dar şi data intrării în vigoare a noilor forme de examene pentru evaluarea națională, admiterea la liceu și bacalaureat.

Iarna în ochi de copil, fotografie publicată de danabucur

Serbare de Crăciun, fotografie publicată de bogici

Strategii didactice de succes

Conflictul în sala de clasă
Conflictele între elevi sunt determinate în cele mai multe cazuri de atmosfera competitivă (elevii sunt obişnuiţi să lucreze individual pe bază de competiţie, le lipseşte deprinderea de a lucra în echipă, încrederea în ceilalţi, dacă nu obţin triumful asupra celorlalţi îşi pierd stima de sine, competiţia este cultivată chiar şi când este neproductivă), atmosfera de intoleranţă (lipseşte sprijinul între colegi, apar resentimente faţă de capacităţile şi realizările celorlalţi, neîncrederea, lipsa prieteniei, singurătatea şi izolarea), comunicare slabă (elevii nu ştiu să asculte şi să …

Profesor învăţământ primar Cârstea Ana Maria
Şcoala Gimnazială Mircea Ghiţulescu,
Cuca- Structura Cârceşti

Suntparinte.ro

Activități pentru vacanța de iarnă

Oameni de zăpadă din capace

Cum îl înveți pe copil despre echilibrul emoțional – Povestea japoneză “Câmpurile de orez în flăcări”

Cum puteţi publica în Revista electronică Didactic.ro

Apreciem în mod deosebit materialele bazate pe experienţa personală, care prezintă strategii utilizate cu succes, cu rezultate concrete în progresul elevilor. Pentru mai multe detalii privind criteriile de selecţie, consultaţi Caseta editorială.

Caseta editorială | Arhiva revistei | Dezabonare

Revista electronică Didactic.ro ISSN 1844-4679 Decembrie 2013