Intuitext.roDidactic.ro


Alăturaţi-vă campaniei „Cu drag, profesorului meu!”

"Am participat la un concurs şi am avut un subiect în care trebuia să descriu o personalitate care mi-a marcat existenţa. Am scris despre Teach. Am pierdut acel concurs dar, când i-am povestit (căci nu înţelegea de ce am fost depunctat), a plâns. Lacrimile ei au fost pentru mine cele mai strălucitoare medalii din viaţa mea."
Aceasta este doar una dintre mărturiile emoţionante despre profesori extraordinari, pe care le-am primit odată cu lansarea campaniei "Cu drag, profesorului meu".

Citeşte toată ştirea

Ştiri didactic.ro

Primiţi echipa Didactic.ro cu colindul?
Sărbători fericite, un an nou mai bun, cu împliniri, roade bogate, bucurii, belşug şi noroc în toate, tuturor didacticilor - profesori, părinţi, elevi care ne-au fost alături în anul 2012!

Cadoul Didactic.ro de sărbători: creaţi un calendar personalizat!
Puteţi încărca fotografii de la activităţile clasei pentru fiecare lună a anului 2013. În câteva minute aveţi un calendar de perete, format A4, gata de printat!

Concurs nou: Crăciunul micilor creativi
Fie că sunt globuri de Crăciun, ghirlande, brăduţi, ornamente pentru decorarea clasei sau felicitări, creaţiile copiilor îndrumaţi de cadre didactice talentate sunt extraordinare.

Reciclare creativă

Ghirlande de bomboane şi ornamente pe sticlă
Marele avantaj al reciclării creative este că resursele şi ideile nu se termină niciodată. Orice lucru din jurul nostru poate fi într-un fel reinventat şi poate fi făcut să dea culoare mediului nostru.

Ornamente copăcei
Materiale necesare: pânza de sac, sfoară, conuri din carton sau hârtie tare, adeziv, spray cu sclipici.

Idei creative pentru bradul de Crăciun

Glob strălucitor pentru bradul de Crăciun
Pentru realizarea unui minunat glob de pus în brad puteţi folosi următoarele: - organza, o mingiuţă de polistiren de dimensiunea pe care doriţi să o aibă globul, sfoară decorativă, panglici de organza colorate, paiete şi piuneze aurii, cleme de agăţat, foarfecă şi lipici. Iată un minunat glob care va da personalitate bradului de Crăciun. Creat din paiete şi panglici colorate de Organza, e sigur că va atrage toate privirile.

Suntparinte.ro

Cum alegi cadoul de Crăciun pentru copii

Tradiţiile şi obiceiurile de Crăciun

Cum faci o felicitare de Crăciun

Ghirlande din popcorn

Cum puteţi publica în Revista electronică Didactic.ro

Apreciem în mod deosebit materialele bazate pe experienţa personală, care prezintă strategii utilizate cu succes, cu rezultate concrete în progresul elevilor. Pentru mai multe detalii privind criteriile de selecţie, consultaţi Caseta editorială.

Caseta editorială
Arhiva revistei

Revista electronică Didactic.ro ISSN 1844-4679 Decembrie 2012