Intuitext.roDidactic.ro


M2 - Materiale de pregătire pentru bac pe didactic.ro, realizate de dascăli de prestigiu

Echipa Didactic.ro a invitat dascăli de prestigiu să elaboreze materiale de pregătire pentru bac la matematică M2, în sprijinul elevilor care vor da examen în sesiunea august-septembrie. Noţiunile sunt explicate într-un limbaj accesibil, iar breviarul teoretic specific fiecărui capitol este însoţit de probleme rezolvate şi comentate, precum şi de probleme propuse spre rezolvare, selectate din variantele de subiecte publicate de minister.

Citeşte toată ştirea

Ştiri didactic.ro

Titularizare 2012 – modele de subiecte şi structura subiectelor
Proba scrisă va cuprinde două subiecte, fiecare fiind notat cu câte 45 de puncte. Subiectele vizează aplicarea conceptelor generale de metodică utilizând conţinutul ştiinţific al disciplinei.

Titularizare 2012 – calendar şi programe de concurs
Proba scrisă se va desfăşura pe 2 august, iar rezultatele finale vor fi afişate o săptămână mai târziu, pe 9 august. Programele de concurs sunt cele aprobate în anul 2010.

Ne pregătim de Tabăra Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro, ediţia a III-a
Comunitatea INTUITEXT se pregăteşte cu nerăbdare de cea de-a 3-a ediţie a taberei Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro! Aceasta reprezintă un motiv de bucurie pentru finaliştii concursului organizat de noi împreună cu Societatea de Ştiinţe Matematice din România. Ce am dorit să obţinem prin intermediul acestui concurs? Valori.

Copiii în timpul activităţilor recreative – tabăra Viitori Olimpici, august 2011

Strategii didactice de succes

Jurnal de lectură – cum le dezvăluim copiilor universul fascinant al cărţilor
Vacanţa mare aduce, pe lângă bine-meritata odihnă şi o doză considerabilă de nepăsare cu privire la lectura particulară. De asemenea, la aceasta se adaugă şi faptul că lumea de dincolo de micul ecran sau monitor a devenit, în prezent, un refugiu al copilului care a ajuns să petreacă mai mult timp singur decât în compania părinţilor săi.

Ilincescu Maria Profesor - ciclu primar
Şc. Gen. cu cls. I-VIII, Vlădeşti, jud. Argeş

AdmitereLiceu.ro

Admiterea la liceu s-a terminat. Care sunt concluziile
Evaluarea Naţională şi repartizarea computerizată s-au terminat. Cu multe emoţii dar şi dezbateri, păreri pro şi contra. Cum s-au desfăşurat, care au fost rezultatele şi cum au fost percepute sunt subiectele pe baza cărora echipa INTUITEXT a realizat o retrospectivă.

Suntparinte.ro

Organizarea timpului în vacanţă

Ce învaţă copiii în vacanţă? Episodul Disneyland

Jurnal de vară

Cum se realizează un colaj de vară

Cum puteţi publica în Revista electronică Didactic.ro

Apreciem în mod deosebit materialele bazate pe experienţa personală, care prezintă strategii utilizate cu succes, cu rezultate concrete în progresul elevilor. Pentru mai multe detalii privind criteriile de selecţie, consultaţi Caseta editorială.

Caseta editorială
Arhiva revistei

Revista electronică Didactic.ro ISSN 1844-4679 Iulie 2012