Intuitext.roDidactic.ro

Aţi văzut inimioarele de pe didactic.ro?

Dacă nu, vă dezvăluim noi unde se află: găsiţi câte o inimioară roz în pagina fiecărui material. Inimioara roz face parte din noua funcţionalitate pe care o lansăm pe didactic.ro – Materiale preferate.
La ce foloseşte?
Vă ajută să păstraţi în profilul propriu materialele deosebite pe care le-aţi întâlnit şi pe care doriţi să le folosiţi în viitor. Dând click pe inimioara roz, materialul va fi salvat automat în secţiunea Materiale preferate din Pagina mea.
Astfel, oricând puteţi avea acces la materialele deosebite de pe site, fără să fie nevoie să le căutaţi pe site sau în calculatorul propriu de fiecare dată.

Citeşte toată ştirea

Ştiri didactic.ro

Titularizare 2013: Subiecte şi bareme la examenul de titularizare
Peste 36 000 de candidaţi au susţinut examenul de titularizare, pentru a ocupa unul dintre cele 6 074 de posturi didactice cu angajare pe perioadă nedeterminată.

Admitereliceu.ro: Top licee în anul şcolar 2012-2013
Câte locuri a urcat în top liceul dvs faţă de anul trecut? Cu cât a fost mai mare media de admitere? Ce rată de promovare la bac a avut liceul concurent din oraş? Toate acestea le puteţi afla acum pe admitereliceu.ro.

Din vară ne pregătim pentru şcoală
În această vară The Light Cinema vă invită la film şi vă pregăteşte din timp ghiozdanul de rechizite pentru începerea noului an şcolar.

 

Peisaj, fotografie publicată de procadana

Strategii didactice de succes

Jurnal de tabără de vară româno-belgiană
Școala Gimnazială "Ion Petrovici" a derulat proiectul "Școala fără clopoțel-Tineri pentru România-club de vacanță 2013", care a constat în organizarea unei tabere de cercetaşi belgieni.

Astfel am avut posibilitatea de a cunoaște 17 minunați adolescenți belgieni și șansa de a oferi elevilor noștri șansa de a petrece zece zile în mod diferit față de alte vacanțe. Pentru copiii care nu părăsesc orașul în această perioadă , această "tabără" de vară, a fost o binecuvântare.

Director: prof. Mariana Vizitiu
Școala Gimnazială ”Ion Petrovici”
Tecuci, jud. Galați

Suntparinte.ro

Prima tabără a copilului

7 lucruri importante despre rolul de mamă şi femeie

Jocuri pentru călătoriile în maşină

Cum puteţi publica în Revista electronică Didactic.ro

Apreciem în mod deosebit materialele bazate pe experienţa personală, care prezintă strategii utilizate cu succes, cu rezultate concrete în progresul elevilor. Pentru mai multe detalii privind criteriile de selecţie, consultaţi Caseta editorială.

Caseta editorială | Arhiva revistei | Dezabonare

Revista electronică Didactic.ro ISSN 1844-4679 Iulie 2013