Intuitext.roDidactic.ro

Ghiocei, fotografie publicată de sav_laura

Un prim portret de profesor. Ce apreciază elevii
la profesorii lor?

Numeroasele voastre poveşti dedicate profesorilor de Ieri şi de Astăzi au ajuns la noi şi le găsiţi acum în Galeria Profesorilor. Şi acesta e doar începutul.
Ne emoţionează şi ne determină să ducem cât mai departe această campanie de suflet, dedicată celor care ne-au învăţat şi ne-au încurajat să mergem pe drumurile dorite.
Vă interesează care sunt calităţile care deja predomină în poveştile trimise? Vă întrebaţi ce admiră elevii la profesorii lor? Ei bine, putem creiona câteva stiluri de "Mulţumesc".

Citeşte toată ştirea

Ştiri didactic.ro

Noul site olimpiade.ro, lansat cu ocazia celei de-a 10-a aniversări a acestuia!
O îmbunătăţire importantă este login-ul unic. Cu contul pe care îl aveţi deja pe Didactic.ro, vă puteţi loga şi pe noul olimpiade.ro.

Calendar concurs titularizare 2013
Concursul pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/ rezervate constă în probă practică sau inspecţie specială la clasă în profilul postului didactic solicitat şi probă scrisă din didactica specialităţii.

Dezbatere: Propunere de eliminare a probei transdisciplinare de la evaluarea naţională din 2016
Legea educaţiei naţionale a transformat proba de matematică de la evaluarea naţională într-o probă transdisciplinară, începând cu anul 2016. Remus Pricopie, ministrul Educaţiei a propus revenirea la proba clasică de matematică. Dumneavoastră ce părere aveţi?

 

Fluturaşi-mărţişor, fotografie publicată de sunday

Sezătoare literară, fotografie publicată de svetocec

Strategii didactice de succes

Manualul de evaluare internă a calităţii educaţiei
Când vorbim de calitate, adesea se pune o întrebare extrem de importantă: ce este de fapt calitatea în educaţie? Tone de hârtie, dosare la care nu se uită nimeni, o sarcină care ne ia mult timp?
Răspunsul poate fi multiplu... dar înainte de toate, este atitudinea ta!

Prof. Gruman Rozalia, Formator ARACIP
Şcoala Ady Endre, Sfântu Gheorghe, Covasna

Suntparinte.ro

Un panou cu mărţişoare recomandat pentru sala de clasă

Mărţişor buburuză

Cum se face un ghiocel

Cum puteţi publica în Revista electronică Didactic.ro

Apreciem în mod deosebit materialele bazate pe experienţa personală, care prezintă strategii utilizate cu succes, cu rezultate concrete în progresul elevilor. Pentru mai multe detalii privind criteriile de selecţie, consultaţi Caseta editorială.

Caseta editorială | Arhiva revistei | Dezabonare

Revista electronică Didactic.ro ISSN 1844-4679 Februarie 2013